Hovězí flank steak
Sůl
Pepř
1x Creme fraiche
Kopr - velkou hrst
Ocet
Vejce
Předvařené brambory
Sirup - ječný se sladem
Olej
Dnes si uděláme pořádnou klasiku z naších školních let a tím bezpochyb je koprová omáčka, ale bude to pořádný refresh, takže dnes vám na prkýnku naservíruji update pro rok 2023: Koprová omáčka 2023
Hovězí flank steak +- 1,5kg si vyndáme minimálně hodinu před grilování z lednice aby chytil pokojovou teplotu.. Maso si osušíme a podle potřeby očistíme. Maso si můžeme osolit a opepřit před grilováním nebo jako já až po vydání z grilu. Já jsem si rozpálil prskajicí plotýnku na 800 stupňů a maso jsem z každé strany zatáhl po dobu cca 2minut. Maso jsem vložil do připraveného grilu který byl rozehřátý na 140stupňů. Maso jsem tam měl cca 15 minut na nepřímou metodu grilování.. teploty a časy jsou orientační každé maso potřebuje jiný čas.
sleduj: IG: https://instagram.com/ornyfoodstyle?i.
FB: https://www.facebook.com/ornyfoodstyle
TT: ORNYFOODSTYLE #jídlo #zelenina #grilovani